Elérhetőségek

Kőszegi Gokartpálya

9730 Kőszeg,
Szombathelyi út 122.

Telefon: +36-70-315-4741
varkorkoszeg@gmail.com

Osztálykirándulás

Kőszegi gokartpálya a tökéletes választás számodra! A pálya elhelyezkedése gyönyörű természeti környezetben, Kőszeg város határában található. Válassz minket osztálykirándulás, baráti összejövetel vagy családi program helyszínéül, és élvezd a gokartozás és paintball játék izgalmait. A Kőszegi gokartpálya a látogatók számára számos kiegészítő szolgáltatást is kínál, beleértve a közösségi teret, ahol csocsózni,mini golfozni, forgó teniszezni, íjászkodni stb lehet. Nagyszerű hír, hogy a Kőszegi gokartpályán állatsimogató is található. Az állatsimogatóban a látogatók számos kedves és barátságos állattal találkozhatnak, mint például pónilovak, szamár, malacok, kecskék, birkák és még sok más állatfajta

Gokartjaink biztonságosak és könnyen kezelhetőek, így mindenki számára élvezetes lesz a gokartozás élménye.

A pályánkon tapasztalt, segítőkész animátorok segítenek az első lépéseknél a gokartozás és paintball játék technikáinak elsajátításában, így mindenki biztonságban érezheti magát és maximálisan kiélvezheti a programot.

A gokartozás a pályán 8 perces futamokból áll, és az ár 3000 forint per fő. A gokartozás egyszerre 2-4 gyerek részvételével zajlik. Az életkor és a tapasztalat szintje szerint lehetőség van a gokartok sebességének beállítására, így a pálya biztonságos és élvezetes kalandot ígér mindenki számára.

A paintball játék is rendkívül izgalmas szórakozás, amelyet szintén lehet játszani a Kőszegi gokartpályán. A játék ára 3500 forinttól indul per fő, és különböző csomagokat kínálunk a játékra, amelyek tartalmazzák a felszerelést és a lőszer mennyiségét is.

Fontos megjegyezni, hogy a paintball játék esetében két kategória létezik, amelyek megfelelnek a játékosok különböző korcsoportjainak és igényeinek.

Az első kategória 12 év alatti gyermekek számára elérhető, akiknek egy gyengébb fegyvert biztosítanak, hogy biztonságosan játszhassanak a paintball játékkal. Ez a kategória biztosítja, hogy a gyermekek élvezhessék a játékot, miközben biztonságban vannak. Nincs fájdalom, csak önfeledt szórakozás!

A második kategória a 12 évesnél idősebb korosztály számára készült, és itt a felnőttek által használt, professzionális fegyvereket használják. Ez a kategória azoknak a játékosoknak szól,és készek a komolyabb kihívásokra.

Mindkét kategóriában azonban biztosítják a játékosok biztonságát, és a játék során minden szükséges felszerelést és védőfelszerelést is biztosítanak.Az állatsimogató a gokartozás és a paintball játék után remek kikapcsolódást és pihenést kínál a látogatóknak, így a Kőszegi gokartpálya egy egész napos programot nyújthat a családoknak, baráti társaságoknak vagy osztálykirándulásoknak. Az állatsimogató és a gokartozás együtt kiváló programot alkothatnak, amely minden korosztálynak kellemes élményt nyújt.

Tóth Péter kollégánk szívesen segít abban, hogy az igényeknek megfelelően alakuljon a program! Foglalás: 70 315 4741


Kőszegi Gokartpálya - Magyar