Elérhetőségek

Kőszegi Gokartpálya

9730 Kőszeg,
Szombathelyi út 122.

Telefon: +36-70-315-4741
varkorkoszeg@gmail.com

Magunkról

 
 
 

 

Szeptemberi nyitva tartás:

péntek 15:00 - 19:00

szombat-vasárnap 9:00 - 19:00

Szeptember 8-án technikai okok miatt zárva leszünk!

 
A Szombathely - Kőszeg várost összekötő 87-es főút mellett helyezkedik el gokartpályánk, paintball arénánk és közkedvelt állatsimogatónk.

 

A pálya aszfaltos, újépítésű, melyen bivalyerős, 390 cm3-es gokartjaink rendkívüli élményt nyújtanak! Pályánk 400 méter hosszú, a kanyarokat híres forma 1-es pályák ihlették. A gépeket kiváló minőségű gumikkal szereljük, ami biztosítja a kanyarstabilitást és okoz rendkívüli érzést a vezető számára!

 

Gyermekek már 6 éves kortól kipróbálhatják kis méretű, honda motoros 120 cm3-es gokartjain-kat.Első alkalommal kollégánk  eligazítást tart, majd rövid gyakorlás után a gyermekek képesek teljesen önállóan vezetni.

 

Spedball paintball pályánk izgalmas és változatos, remek alkalom akár már 4 fős tásraságok számára is, hogy próbára tegyék bátorságukat. A pályát célszerű előzetesen lefoglalni!

 

Barátságos állatok várják az idelátogatókat, ha nem érdekelnek az extrém sportok, de szereted a természetet, itt biztosan elidőzöl picit! Pónilovak, szamár, láma, liba, malack, kecskék, birkák ...

 
Kőszegi Gokartpálya - Magyar